Sommaren är äntligen här

Jag har varit så så dålig på att uppdatera bloggen. Men jag har haft så mycket att göra och det har bara varit bra saker tack Gud. Min bästa syster har äntligen tagit sin efterlängtade examen. Jag kunde inte vara mer stolt över henne eftersom att jag vet att hon har kämpat. Studierna har dessutom inte heller varit något som hon någonsin tyckt om, därför är hon en riktig kämpe! Du ska vara så stolt över dig själv för du tog dig över mållinjen trots alla hinder som du fick möta. MashAllah! Förutom Nasras underbara firande har även min två kusiner, Hamza och Samiya tagit studenten. Min pappa har även kommit hem och har varit med oss i snart tre veckor. Mamma har åkt till Abu Dhabi. Och sommaren är här, vilket innebär att vårt första sommarlov som lärare har startat igång. Ramadan har varat i mer än två veckor nu, allhamdulilah och jag är verkligen tacksam till allt jag har har och ber endast mer om positiva och glädjefulla dagar med nära. InshAllah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *