Shanti på första plats.

När det kommer till indisk mat, som är en av mina favoriträtter, finns det bara en restaurang som enligt mig är den bästa i stan och även i en del andra länder. Det låter lite kaxigt att säga det men efter att ha provat på ett antal olika indiska restauranger i Bali, Thailand, Abu Dhabi, Malaysia och Kambodja så är SHANTI som ligger i Södermalmsallén 34 i Medborgarplatsen den BÄSTA indiska restaurangen. Jag har även ätit på Indian Garden, Tre indier, Ghandi och Indira  på söder, och tyvärr, inget av dem tillagar lika goda rätter som Shanti. Varje gång jag äter indisk mat jämför jag maten med maten på Shanti och varje gång tycker jag om mina matkritiker att Shanti leverarar mycket goda rätter. Så, vill ni äta den bästa indiska maten i Stockholm (och en del andra platser i världen) rekommenderar jag verkligen Shanti. I loooove it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *