Länge sedan sist.

Ibland när jag ser på dagens datum blir jag så häpnad över datumet som jag ser. När hann det gå så fort? Nu när jag tittar tillbaka på det senaste inlägget som jag skrev, tänker jag även på allt som vi inte visste var på väg mot oss. Allt som skulle hända. Allt som bara (tack Gud) var positivt. Vi har hunnit göra så mycket. Mycket som jag aldrig kommer att glömma. När jag ser tillbaka på det som har hänt, ångrar jag inget. Jag har lärt mig att ånger bara för med sig osäkerhet och ångest. Istället vill jag kunna se tillbaka och vara stolt över att jag vågade ta ett beslut som jag först tvekade över. Jag vill kunna ta risker och ta lärdom av dem.

Först i början tvekade jag över en del saker men jag är glad att vi gjorde det som vi själva VILLE göra. Jag är stolt över oss. I somras besökte vi tre magiska länder. Och dem ska jag berätta mer om i mitt andra inlägg.

Faduma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *