En ny början…

Bilden ovan, där har ni mig. Mitt namn är Faduma, jag är 26 år gammal och är bosatt söder om Stockholm. Jag har tidigare försökt att hålla igång mitt bloggande men för olika anledningar har det inte funkat. Men nu har jag bestämt mig för att ge det ett nytt försök.  Jag är en lärare men även en fotograf. Två yrken som skiljer sig åt men som jag brinner för. Mycket har hänt sedan jag bestämde mig för att sluta blogga. Jag har tagit min lärarexamen, jag har rest runt om i Asien och jag har även haft några fotoutställningar.

Tidigare räckte tiden inte till för att blogga. Lusten försvann. Det berodde främst på att jag hade annat som jag var tvungen prioritera före, som bland annat plugget.  Jag mår bättre av att få skriva om mina upplevelser, mina visioner men även om något så simpelt som min vardag. Inget är exkluderat. Jag skriver om musik, mode, mat, resor, foto samt tankar kring olika frågor som kan vara aktuella. Jag berättar om mig själv och jag, jag tillhör inte någon kategori.

Något positivt med denna plattform är att den tillhör mig och inte blogg.se eller tumblr, som mina tidigare bloggar har gjort. Jag har byggt upp denna hemsida alldeles själv för att det ska stå fadumas.se. Nu börjar vi 🙂

 

Faduma.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *