Drömmar i andra dimensioner.

Med tanke på att dagarna blir allt längre och det är ljust ganska sent in mot kvällen blir det svårare för mig att försöka lägga mig en rimlig tid. Det känns konstigt att försöka somna när det fortfarande är ljust ute. Jag har ju min ögonbindel men trots det är det svårt att somna. Jag vet att jag är både fysiskt och psykiskt utmattade men ändå vill inte min kropp somna. Nu är det lite kvar till sommarlovet och jag vill ändå kunna känna mig utvilad när jag vaknar upp på morgonen. Och utvilad har jag INTE känt mig dem senaste veckorna. När alarmet går på morgonen känns det som att min själ har svävat ovanför jorden, ovanför jorden? Bara det låter superkonstigt och hur ska man förklara det?  Jag vet inte, men när alarmet går igång, då känns det som jag på samma sekund är tillbaka i min kropp och jag vaknar upp lite i chock och har svårt at förstå att det redan är dags att gå upp. När jag öppnar mina ögon, först då inser jag att jag ligger i min säng, i mitt rum, i min lägenhet. Som att jag har zoomats in från en satellitbild. Det måste låta jätte konstigt men det går nog inte att förklarar vad jag menar mer än så. Och ibland blir det så. Ibland drömmar jag om det gamla vanliga och ibland drömmer jag om att jag är i en helt annan dimension. Drömmar, jag fascineras av dem. Jag vill inte att någon ska tyda dem. Jag vet att dem finns och att de har en betydelse. Men att det är upp till var en att tolka dem på sitt eget sätt och det är precis det jag gör.

 

Faduma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *