Den finaste månaden.

Ny börjar Ramadan närma sig, det är bara en vecka kvar nu. Sedan en tid tillbaka har jag börjat ställa in mig på Ramadan för när den är här, då gäller det. Jag älskar denna månad och i år kommer pappa hem. Han har varit ifrån oss i mer än 2 år och sist vi tillbringade Ramadan tillsammans var för flera år sedan därför är just denna månad speciell. En till skillnad i jämförelse med alla andra år är att även att vår bror Ahmed är hemma med oss. Men det tråkiga i det hela är att mamma åker iväg till Abu Dhabi om två veckor. Vår fina mamma, min diamant, mitt allt. Men jag vet att hon kommer att ha det bra där med sina systrar, inshAllah. Mamma förtjänar allt det bästa båda i detta liv men även i  nästa, likaså med pappa. De har fått gå igenom så mycket tillsammans, mina älskade föräldrar.

Snart är det dags för den finaste månaden och jag känner mig redo. Nu ska vi få rensa våra kroppar och själar från all gift. Jag hoppas på att vi får uppleva flera Ramadan tillsammans samt att detta inte blir den sista eftersom man aldrig vet hur framtiden ser ut. Jag ber och hoppas om att vi får utvidga vår familj, att alla vi syskon träffar våra män/kvinnor som för med sig kärlek och lycka, samt att vi blir välsignade med friska barn. InshAllah! All kärlek till familjen, vad skulle jag göra utan dem och min tro. Allhamdulilah <3

 

Faduma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *