programmeringsfel, my bad.

Min hemsida krånglade sig efter att jag hade installerat nya plugins förra veckan. När jag loggade in på hemsidan stod det “Programmeringsfel”. Jag trodde att det var internet uppkopplingen som strulade men felet berodde på att jag hade installerat nya plugins. Det är så frustrerande när det inte går att lösa något som man själv har råkat strula till. Men i söndags fick jag hjälp av min leverantör och nu är min hemsida äntligen back on track.

 

Under veckan som gått har jag inte kunnat skriva något men mycket har hänt. Nu är det redan bara mindre än två veckor kvar till sommarlovet. Förra veckan var det en hektisk vecka, mycket strul kring elever och vårdnadshavare. På torsdagen var jag redo att ta helg. Vårsalong hade vi också som är en traditionell firande på skolan. Då bjuds det på uppträdande, utställningar och försäljning av fika/mat. Pengarna som samlas in går sedan till eleverna. Jag och Amina hade våra flickor som uppträdde “Sitya Loss Remix” och de var riktigt duktiga. De hade verkligen satsat och övat varje dag. Dansen hade jag och Amina koreograferat och under elevens val frågade eleverna ifall de fick framföra dansen under vårsalongen, vilket de gjorde galant. Imorgon ska vi avrunda elevens val med att se på en film och mysa.

Imorgon blir det även tacokväll med 6:orna. På onsdag ska vi ha en avslutningsmatch som kommer att vara mellan 6:orna och lärare. Torsdag ska vi på stadsvandring och på fredag blir det bowling plus käk med 6:orna. Jag kommer att vara helt slut på fredagen. Men både på måndagen och tisdag nästa vecka är jag och Amina lediga, röd dag + komplediga. SÅ NICE! Sedan har vi onsdagen kvar, då ska vi ha en avslutningslunch med våra 6:or och sedan är det redan skolavslutning för eleverna.

Så ser våra kommande dagar ut. Jag ska försöka att se till att njuta av dem sista dagarna med våra 6:or, även om jag egentligen vill gå ut på sommarlov redan NU haha.

Positivit tänkande, positivit tänkande…:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *